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Speisekarte - Ceylon, Ayurveda, Thai, Indo, Sri Lanka - MountLavinia Nürnberg

Ceylonesische Küche Kottu Roti Lanka Tamil Gericht / Lanka Tamil dish NEW! Kottu Roti besteht aus einem Fladenbrot (Dinkelmehl), in feine Streifen geschnitten, zusammen mit Gemüse und Curry Sauce wird das Brot auf einer Gussplatte gebraten. Kottu roti is another must-try favourite which is unique to Sri Lanka. Most popular Sri Lankan meal. It´s made with chopped roti soaked in thick gravy and vegetables. 70. BEEF KOTTU ROTI Gebratene Fladenbrotstreifen in würziger Soße mit Gemüse und Rindfleisch Chopped roti soaked in thick gravy with vegetables and beef 16,00 € 71. CHICKEN KOTTU ROTI Gebratene Fladenbrotstreifen in würziger Soße mit Gemüse und Hühnerfleisch Chopped roti soaked in thick gravy with vegetables and chicken 16,00 € 72. VEGETABLE KOTTU ROTI Gebratene Fladenbrotstreifen in würziger Soße mit Eiern und Gemüse Chopped roti soaked in thick gravy with vegetables and eggs 15,00 € Fried Noodles 73. SEMIYA (Vermicelli) Gebratene Vermicelli-Nudeln mit verschiedenem Gemüse und Rindfleischstreifen Fried vermicelli Noodles with various vegetables and beef 15,00 € Beilagen / Side dishes 65. Mango Chutney 3,00 € 66. Peanut Sauce 2,00 € 67. Hot Sauce / scharfe Sauce / Home-Made green Paste 2,00 € Hausgemachte Brote / Home-Made Bread 68. Roti (Fladenbrot aus Dinkelmehl) 2,00 € 69. Parathan (Fladenbrot aus Vollkornmehl / wholemeal flour) 3,50 €

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